איש התנועה הקיבוצית (עין השופט) – "לא מאיים" עלי בטוויטר – אחרי דיונים בהם הוא לא מקבל את התשובה שלה הוא מצפה…ואז שואלים אותי יש שיח או אין שיח?
אני בעיקר שמח שהם "לא ירימו עלי יד כי אני בן חמישים…"
בחיי – לא יודע מה להגיד יותר….
אם אין ברירה אין ברירה!
תגובות
"אחרי דיונים".
אחרי שעות בה אתה מטיח בי כינויים גזעניים רק מכיוון שאני מזרחי בן קיבוץ.
אבל המעריצים שלך אוכלים הכל.
לגד, אם לא הבנת, אתה בדיוק האנטי תזה להני זובידה. עצם היותך מזרחי בן קיבוץ מפריך לו קצת את התזה של הקיבוצניקים הגזענים (מה שלצערי נכון בדרך כלל במיוחד עם כל וועדות הקבלה הגזעניות שלכם).
ומכיוון שעולמו של זובידה הוא שחור ולבן ( תרתי משמע) , הוא מעדיף פשוט להתעלם מאנשים כמוך, שהוא היה מעדיף לתייגם במקום אחר ולא כקיבוצניקים מהשורה. מה שעוד יותר אוכל אותו שבנוסף, יש לך מראה מזרחי ולמרות זאת אתה קיבוצניק.
גדי מהקיבוץ שמכר נישמתו לאשכנאזים הגזענים "דיון עינייני" עם קיבוצניקים קולוניאליסטים רק על מסלולי השיבה למולדתם בארופה !
למוני, המריבה בין האשכנזים הישנים של הקיבוצים למזרחים החדשים של הקשת דומה בעיני לסצינה המפורסמת מהמערבונים הקלאסיים, שבה הגנבים רבים ביניהם על שלל השוד של הבנק. אלה ואלה לא בעלי הבית של האדמות שגנבו האשכנזים מהפלסטינים.
למחמד השחור. דבריך בעיקרון נכונים אבל לא מדוייקים משום שהגנב האשכנאזי הוא האקטיבי שתיכנן את השוד והמזרחים של הקשת רק ניגררים אחרים לשם חלוקת טובות הנאה שזו גם כן תופעה פסולה לנוכח צידקת הטענות הפלסטיניות .
מוני, אתה צודק וגם מחמד. אין ספק, שהאשכנזים הם הפושעים העיקריים. עד היום. על מזרחים מסוג אלה של תור הזהב כתב מישהו יפה- תור הזהב, עכשיו תורנו לדפוק את הערבים. אגב, הרבה כתבו בימים האחרונים על מחמד עלי. מחמד עלי לא ניפנף בדגל, אלא שרף אותו, לא התגייס לצבא אלא סירב להתגייס והיה מוכן לשלם מחיר יקר על כך, ולא הצטרף לכל מני ועדות חנטריש של השלטון "לתפארת מדינת ישראל" אלא קילל את השלטון בכל הזדמנות. מעניין איך זה כל אלו שמקלסים כיום את עלי בארה"ב (יהיר לפיד, הני זובידה, אלי אוחנה, רון קופמן ועוד ועוד) משתלחים באלו שעושים הרבה פחות ממנו בישראל.
המציאות שאתה מתאר כאן אכן מאוד כואבת, רק ששינוי המציאות יכול להיות אך ורק במשא ומתן לשלום, כי במלחמות כבר הוכח שכל הצדדים מפסידים.
אין סיכוי לשום משא ומתן כאשר הצד הציוני אשכנאזי מיתייחס לכך כאל אסון טבע
יצחק רבין האמין וחתר לשלום עם הפלסטינאים ומסיבה זו נרצח על ידי מזרחי בן בליעל מנשק מזוזות. רציחתו של רבין סללה את הדרך לשילטון הימין הקיצוני על ידי נתניהו וחבר מרעיו, והרחיקה את השלום.
יצחק רבין היה גדול השקרים של מערכות התעמולה הציוניות "שוחרות השלום" עם ערבים כדי לדכא ערבים בני דת משה .רציחתו ע"י התימני שהולעט בסיפורי ציונות אשכנאזית היתה חלק מהתורה הציונית להצגת הערבים בני דת משה כאויבי השלום ולכן הוא עצמו קורבן של מניפולציה אשכנאזית שפלה. תגיד לי בבקשה כמה קיבוצים אתה מכיר שמוכנים לוותר על האדמות השדודות שבירשותם כדי שפליטים פלסטינים יוכלו לממש את זכות השיבה ולעבד את אדמותיהם בשלום ובצדק.
יגאל עמיר אינו קורבן אלא רוצח מתועב בשירות הימין הקיצוני, ורבין היה איש אמת שחתר לשלום אמת עם העולם הערבי.
ולגבי הקיבוצים והמושבים, המדינה הייתה צריכה מזמן לבטל את וועדות הקבלה הגזעניות והנגועות בשחיתות.
מהבחינה הפלילית של החוק היבש יגאל עמיר הוא רוצח שרצח אדם מתועב שדם אלפי נירצחים על ידיו עד צווארו לא איש אמת ולא חתר לשום שלום כמו שעוד לא נולד הציוני אשכנאזי שבאמת מעוניין בשלום וצדק !
מי שידע לבטא בצורה הטובה ביותר את יחסו של רבין לשלום הוא המלך חוסיין שספד לו בלווייתו. לינק לנאום שנכנס להיסטוריה:
חוסיין היה בובה של האימפריאליזם הנוצרי מערבי משת"פ של הציונות האשכנאזית
למה לא פירסמת את חלקך בשיחה?
לא ברור לי איך קיבוצניקים, המקיימים אורח חיים הנובע מאידאולוגיה שוויונית, חיים בשלום על העובדה שיש להם זכויות יתר. גם לפני הנחלות- למה רק בקיבוץ ובמושב (המושבניקים לא נלחמים ולא מטנפים כמו הקיבוצניקים) יש בן ממשיך? איך הסוציאליסטים חיים עם זה בשלום?
איך בדיוק הקיבוצים והמושבים ימשיכו לנהל את חקלאות בישראל לשיטתך? על ידי הפרטה חזירית של החקלאות על ידי טייקונים קפיטליסטים שישתלטו על אדמות הקיבוצים והמושבים?
את מי זה ישרת בדיוק חוץ מהטייקונים ומנתניהו נציגם?
אל תפחיד עם טייקונים כי הקיבוצים הם גדולי הטייקונים.
תיזהר בדבריך מוני ידידי, כי אתה בדר"כ בגלל מילות התואר וביטוייך הקיצוניים, המופרכים והמנותקים, פוגע רק בטיעונים שלך.
אתה תחשוב מה שתחשוב ואיני זקוק לביקורת שלך …
לפחות הם מתחלקים ביניהם בשלל לעומת אייקונים "אסלים" כמו תשובה , לא רואים אף אחד ממטר וידרסו את כל מי שעומד בדרכם גם את תושבי גבעת עמל, וכמובן הם לוקחים את כל השלל לעצמם ומצ'פרים את הפוליטיקאים שעזרו להם.
בקיבוצים אין בכלל בן ממשיך רק במושבים. מדובר על הסדר ירושה שבו רק אחד הילדים יכול לרשת את הנחלה ועליו לפצות את שאר אחיו. אני בהחלט חושבת שיש לחלק מחדש את הקרקעות אבל מובד בן ממשיך אינו רלוונטי לכך
הקיבוצים והטייקונים מתואמים היטב ביניהם לשוד מדינת כל ענייה הצבועה שחור !
לצערי זה נכון מה שכתבת.
תודה על ההגינות !